Nieuws!

We hebben niet stil gezeten, want naast ons aanbod van trainingen en trajecten kunnen we het niet laten om nieuwe dingen te bedenken en ontwikkelen.

In 2019 komen we met een nieuw product: In de Hoofdrol! Het is een teamrollen model waar we zelf mee werken. In 2019 gaan we deze methode op de markt brengen voor gebruik door trainers en bedrijven. Het is een intuïtieve en effectieve manier om te leren over eigenschappen, voorkeursgedrag en rollen. De intuïtieve werkwijze wordt versterkt door het kleurrijke beeldmateriaal.

Individueel zitten we ook niet stil en groeien we door het volgen van opleidingen en door de ervaringen die we opdoen. Zo zet Marion haar expertise als procesbegeleider en bedrijfskundige steeds vaker in als facilitator. Ingrid heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt op het gebied van familie- en organisatie opstellingen. Natuurlijk gebruiken we al deze kennis en expertise ook in onze samenwerking! We werken niet voor niets onder de titel: de kracht van de verschillen. Wij hebben veel zin in 2019 en kijken er naar uit om er een inspirerend en leuk jaar van te maken.

Wil je het nieuws in je mail ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.