Teambuilding | De kracht van de verschillen

Tijdens de teambuilding krijgt het team de uitdaging om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Dat gebeurt door middel van plezier en een positieve insteek. Samen leren over jezelf en over de ander. Een teamdag waar het team een echte boost van krijgt en waar aandacht is voor dat wat het team nodig heeft om beter te functioneren.

Kies jouw teambuilding

Communicatie

Een mooie combinatie van een leuke en een nuttige dag. Ga met je team leuke activiteiten aan waar het verbeteren van de communicatie en het onderlinge begrip de drijfveer is. Onderwerpen zoals feedback en aannames zouden bijvoorbeeld aan bod kunnen komen.

Koken

Leuk, leerzaam en lekker! Samen koken is een goede manier om elkaar beter te leren kennen en samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit. Allemaal vaardigheden die we in de keuken kunnen stimuleren.

Kunst

Een creatieve, originele teambuilding. Kom allemaal uit de comfortzone en ga samen met je team op onderzoek uit door middel van kunst. Tijdens deze originele teambuilding werken jullie op een creatieve manier aan je team om de communicatie en samenwerking te verbeteren.

Competitie

Niet alleen met je eigen team werken, maar juist ook de strijd aangaan met andere teams binnen jouw organisatie. Er is aandacht voor ieder team afzonderlijk en voor de samenwerking tussen de teams. Plezier en veiligheid staan hierbij voorop.

Resultaat:
  • Het verbeteren van het vertrouwen en de samenwerking tussen de teamleden.
  • Het samen beleven van een leuke en leerzame dag.
  • Een positieve boost voor het team.
  • Het ontwikkelen van respect en ruimte voor jezelf en voor elkaar.