Teambuilding

Tijdens de teambuilding krijgt het team de uitdaging om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Dat gebeurt door middel van plezier en een positieve insteek. Samen leren over jezelf en over de ander. Een teamdag waar het team een échte boost van krijgt, en waar er aandacht is voor dat wat het team nodig heeft om beter te functioneren.

Teambuilding en communicatie

Een mooie combinatie van een leuke en een nuttige dag. Ga met je team leuke activiteiten aan waar het verbeteren van de communicatie en het onderlinge begrip de drijfveer is. Onderwerpen als feedback of aannames zouden bijvoorbeeld aan bod kunnen komen. Wij maken graag een passend aanbod.

Team en Kunst

Een creatieve, originele teambuilding. Kom allemaal uit de comfortzone en ga samen met je team op onderzoek uit door middel van kunst. Samen ontdekken, creëren en zoeken naar de mooiste kleuren, vormen en materialen. Tijdens deze originele teambuilding werken jullie op een creatieve manier aan je team om de communicatie en samenwerking te verbeteren.

Koken met je team 

Leuk, leerzaam en lekker! Samen koken is een goede en leuke manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit. Allemaal vaardigheden die we in de keuken kunnen stimuleren. Bovendien brengt samen koken en lekker eten een team op een ontspannen en plezierige manier dichter bij elkaar. En je sluit de dag natuurlijk af met heerlijke zelf bereidde bereide gerechten.

Teams & Competitie 

Niet alleen met je eigen team werken, maar juist ook de strijd aangaan met andere teams binnen jouw organisatie? Laat ons dan een gezamenlijke teamdag of teamtraining organiseren! Competitie tussen verschillende teams kan individuele teams dichter bij elkaar brengen. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor ieder team en de samenwerking tussen de teams.

Praktische informatie:

Aantal deelnemers: Wij werken met kleine en met grote groepen. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden, of je nu met 8 of 88 personeelsleden/medewerkers bent.

Duur: 1-4 dagdelen (afhankelijk van vraag en type training. Naar wens in te vullen).
Kosten: Op aanvraag.
Locatie: In-company of een externe locatie, in overleg.