TEAMBUILDING

Communicatie – Feedback – Kunst – Koken – Competitie


Tijdens de teambuilding krijgt het team de uitdaging om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Dat gebeurt door middel van plezier en een positieve insteek. Samen leren over jezelf en over de ander. Een teamdag waar het team een échte boost van krijgt en waar aandacht is voor dat wat het team nodig heeft om beter te functioneren.

Teambuilding en communicatie

Een mooie combinatie van een leuke en een nuttige dag. Ga met je team leuke activiteiten aan waar het verbeteren van de communicatie en het onderlinge begrip de drijfveer is. Onderwerpen als feedback of aannames zouden bijvoorbeeld aan bod kunnen komen. Wij maken graag een passend aanbod.

Team en kunst

Een creatieve, originele teambuilding. Kom allemaal uit de comfortzone en ga samen met je team op onderzoek uit door middel van kunst. Samen ontdekken, creëren en zoeken naar de mooiste kleuren, vormen en materialen. Tijdens deze originele teambuilding werken jullie op een creatieve manier aan je team om de communicatie en samenwerking te verbeteren.

Koken met je team

Leuk, leerzaam en lekker! Samen koken is een goede en leuke manier om elkaar beter te leren kennen en beter te leren samenwerken. Omgaan met stress of tijdsdruk, goede communicatie en het bevorderen van creativiteit. Allemaal vaardigheden die we in de keuken kunnen stimuleren. Bovendien brengt samen koken en lekker eten een team op een ontspannen en plezierige manier dichter bij elkaar. En de dag wordt natuurlijk afgesloten met heerlijke zelf bereide gerechten.

Klik HIER voor meer informatie over samen koken.

Teams en competitie

Niet alleen met je eigen team werken, maar juist ook de strijd aangaan met andere teams binnen jouw organisatie? Laat ons dan een gezamenlijke team dag of teamtraining organiseren! Competitie tussen verschillende teams brengt individuele teams dichter bij elkaar. En natuurlijk is er aandacht voor ieder team afzonderlijk en voor de samenwerking tussen de teams. Plezier en veiligheid staan hierbij voorop.

Het resultaat van de teambuilding is:

♦ Het verbeteren van het vertrouwen en de samenwerking tussen de teamleden.

♦ Het samen beleven van een leuke en leerzame dag.

♦ Een positieve boost voor het team.

♦ Het ontwikkelen van respect en ruimte voor jezelf en voor elkaar.


Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvend voorstel.

Contact