TEAMROLLEN VERDIEPINGSDAG

Teamrollen – verdieping – Eigen-wijze – Inspiratie – Zelfkennis

Maak kennis met “In de Hoofdrol!” een nieuwe tool voor trainers & coaches. Leer de rollen en de werkvormen kennen zodat je daarna “In de Hoofdrol” kan toevoegen aan je toolbox! Schrijf je direct in via onze winkel of neem contact op voor meer informatie.

De teamrollen-methode In de Hoofdrol! is een tool die je helpt inzicht te krijgen in jezelf en in de ander. Een hulpmiddel dat je kan gebruiken voor je persoonlijke ontwikkeling en voor team- en organisatieontwikkeling. Het startpunt voor gesprek en het leren kennen van jezelf, elkaar en de kracht van de verschillen.

In de Hoofdrol is een intuïtieve methode zonder test. Hierdoor wordt je uitgenodigd om na te denken over je eigen rollen op de verschillende plekken in je leven. Zet je overal dezelfde rol in of ben je thuis anders dan op je werk? En zijn er misschien kwaliteiten die je op de ene plek wel gebruikt en op de andere niet? Zowel voor persoonlijke ontwikkeling als in teams heeft dit toegevoegde waarde.

De volgende verdiepingsdag is op 28 november van 10:00 – 17:00 uur in Utrecht.

Mail naar info@dekrachtvandeverschillen.nl om je aan te melden of voor meer informatie.

Wat gaan we deze dag doen?

We beginnen deze dag met het kennismaken met de methode “In de Hoofdrol!” Door te werken met de werkvormen zoals deze o.a. in de kaartenset zijn opgenomen ga je zelf te kijken naar jouw hoofdrollen. Zo maak je kennis met de verschillende elementen van de methode en de bestaande werkvormen.

Bij de verschillende werkvormen gaan we in op het werk als trainer/coach en hoe, en in welke situatie je de teamrollen-methode het beste kunt inzetten. Je krijgt een dieper inzicht in de methode en de mogelijkheden die het biedt.

Je maakt in deze workshop niet alleen kennis met deze nieuwe methode. Je krijgt ook meer inzicht in jezelf als trainer/coach en we stimuleren je tot het vinden van je eigen-wijze werkwijze en stijl in het gebruik van “In de Hoofdrol!”.

Wat levert het op:
♦ Kennis over jezelf en je rol als trainer/coach.
♦ Kennis over een nieuwe methode waar je na deze dag mee aan de slag kan.
♦ Inspiratie om je eigenwijze weg als trainer/coach te ontdekken of versterken.
♦ Inspiratie om een dag met mede trainers/coaches ervaringen te delen en samen te leren

Voor informatie en inschrijven kun je mailen naar: info@dekrachtvandeverschillen.nl of je gegevens en je vraag doorgeven via de contactpagina.

Contact