Maatwerk – Flexibel – Sensitief – Humor – Veiligheid

De kracht van de verschillen staat voor jezelf zijn en voor het accepteren en respecteren van ieder individu. Wij gaan terug naar de basis. Geen ingewikkelde methoden, tests of theorieën maar zelf ervaren en uitproberen.

Wij zijn niet bang voor weerstand of gedoe. Want juist dit laat zien wat er speelt in de onderstroom en de teamdynamiek. Daarbij werken wij met actieve, creatieve en speelse werkvormen die de kern van de teamdynamiek en problematiek naar boven brengen. Dit doen wij vanuit veiligheid die we creëren door o.a. onze positieve insteek en door het tonen van onze eigen dynamiek en kwetsbaarheid. Dit geeft de deelnemers de ruimte en veiligheid om hun eigen aandeel te verkennen en te tonen.

Deelnemers leren:                                                       

  • ♦ Elkaar aanspreken.
  • ♦ Beter samenwerken.
  • ♦ Beter communiceren.
  • ♦ Kwaliteiten herkennen en inzetten.
  • ♦ Respectvol met elkaar omgaan.
  • ♦ Persoonlijk leiderschap.
Altijd maatwerk!

We bieden maatwerk en flexibiliteit on-the-spot wanneer er ter plekke een probleem of onderwerp naar boven komt dat essentieel is voor de ontwikkeling van het team. Wij hebben altijd extra werkvormen mee of gebruiken onze gedeelde kennis en improvisatievermogen om dit ter plekke aan te pakken of bespreekbaar te maken.

Contact

Nabespreking

Tijdens een training leren wij als trainers een team snel kennen en zien we veel van de groepsdynamiek. Daarom bieden we altijd een gratis nabespreking zodat je deze observaties en inzichten kan gebruiken om als team nog sterker te worden.