Over ons

Wij werken samen omdat we zo verschillend zijn.

Neem contact op
over ons dkvdv

Onze kernwaarden

De kracht van de verschillen

Elkaar zien, waarderen en aanvullen, dat noemen wij de kracht van de verschillen. In alles wat wij doen is dit de basis en het uitgangspunt.

Ruimte voor iedereen

Jezelf en de ander kennen en waarderen. Daarmee creëer je ruimte en respect voor elkaar. Dit is volgens ons het startpunt van samenwerking en groei.

Vereenvoudigen

Door te vereenvoudigen maak je groei voor iedereen toegankelijk. Wij verschuilen ons niet achter dure woorden of ingewikkelde theorieën. Dit creëert openheid, verbinding en veiligheid.

Doen en ervaren

Ons uitgangspunt is dat je het meeste leert door te doen. Leren is leuk! Wij geloven in ervarend leren. Door te doen en ervaren leer je sneller en het geleerde blijft beter hangen.

Maak kennis met De Kracht van de Verschillen

Elkaar zien, waarderen en aanvullen, dat noemen wij de kracht van de verschillen. Ga niet op in de grijze massa maar maak gebruik van ieders unieke, kleurrijke eigenschappen om het beste uit je team en organisatie te halen. De Kracht van de Verschillen dat zijn wij: Marion & Ingrid of Ingrid & Marion. 😉

Marion van Wezel

Marion brengt een enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring mee. Ze houdt van verdieping en onderzoekt graag hoe iets is ontstaan en waar het vandaan komt. Ze wil dingen graag zo goed begrijpen dat ze het kan vereenvoudigen voor anderen zodat ook zij het begrijpen en kunnen toepassen. Door haar ervaring binnen diverse organisaties brengt ze naast haar skills als trainer en docent kennis en ervaring mee over processen, bedrijfsvoering en de dynamiek in organisaties.

De kwaliteiten die Marion meebrengt zijn nieuwsgierigheid, eigenwijsheid, gevoeligheid, creativiteit en een sterke intuïtie. De combinatie van deze eigenschappen met de kennis die zij meebrengt maakt dat ze sterk is in het bedenken van creatieve oplossingen en nieuwe manieren om naar onderwerpen te kijken.

marion

Ingrid Klinkert

Ingrid is een teamwerker pur-sang. Tijdens haar trainersopleiding besloot zij voor zichzelf te beginnen en daar heeft ze geen moment spijt van gehad. Ze is feedback specialist en systemisch opgeleid in team- en organisatieopstellingen.

Ze is van nature een optimistisch mens en haar manier van leren is DOEN. Ervaringsgericht leren is dan ook haar manier en verandering is haar brandstof. Dat prikkelt haar en stimuleert haar creativiteit. Zo neemt ze mensen mee en stimuleert ze hen om zelf te ervaren en onderzoeken. Buiten de kaders denken en creativiteit heeft ze van huis uit meegekregen.

De kwaliteiten die Ingrid meebrengt zijn enthousiasme, humor, speelsheid, intuïtie, leiderschap en haar ruime ervaring. Met deze eigenschappen zet Ingrid op een positieve en liefdevol provocerende manier mensen in beweging. En haar motto is niet voor niets: Leren = leuk!

ingrid
dkvdv ingrid klinkert marion van wezel1

Wij werken samen omdat we zo verschillend zijn

Iedereen heeft unieke kwaliteiten en dat maakt samenwerken een feestje. Dat begint met nieuwsgierigheid naar de insteek en mening van de ander en een beetje eigenwijsheid als het over je eigen zienswijze gaat. Het betekent ruimte geven aan de ander en ruimte nemen wanneer jij hem zelf nodig hebt. De moeilijke dingen niet uit de weg gaan en luisteren naar elkaar.

Niet zo gek dus dat wij onder de naam De Kracht van de Verschillen werken. Wij zijn een goed voorbeeld van dat wat wij andere mensen ook gunnen en kunnen leren. Het is nooit saai en we kunnen gelukkig ook heel hard om onszelf lachen. Want plezier en spelen vinden we beiden heel belangrijk, wat je altijd terugziet in onze manier van werken.

Groeien doe je niet alleen!

Hoe benut je de kracht van de verschillen het beste? Door samen te werken natuurlijk! Daarom werken wij samen met deze energieke en enthousiaste trainer-coaches.

Wat ze over ons zeggen

 • quote marks
  Inzicht en verbinding

  Een fijne en interessante workshop. Het team is niet alleen nader tot elkaar gebracht, maar heeft ook meer inzicht gekregen in de taken en verantwoordelijkheden van de verschillende teamleden. De sfeer was erg prettig en iedereen kijkt er met veel plezier op terug.

  uva
  Tiffany Boersma

  Universiteit van Amsterdam

 • quote marks
  Onze wensen perfect verwerkt

  De Kracht van de Verschillen heeft voor ons team een feedback training gegeven. In het voortraject hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en dit is perfect verwerkt in een leuke en leerzame dag! De combinatie tussen praktijk voorbeelden, actieve werkvormen, humor en nuttige informatie maken het geheel tot een leuke training. Top gedaan! Ik kan iedereen de trainingen aanbevelen. Aantal sterren

  naamloos
  Robin Schoonheim

  Beumer Makelaars

 • quote marks
  Een hele inspirerende middag

  Voor een viertal teams hebben Ingrid en Marion op hele korte termijn een hele inspirerende middag verzorgd. Veel doen met elkaar en elkaar nog beter leren kennen. Iedereen deed mee en heeft wat geleerd. Veel dank! Ik beveel jullie van harte aan als je met je team aan de slag wilt.

  bd logo
  Patty Gout

  Belastingdienst

 • quote marks
  Interactieve aanpak en een safe space

  De training “Feedback, weg met de regels!” heeft ons team projectleiders uitgedaagd onze eigen feedbackcultuur onder de loep te nemen. Door de interactieve aanpak kwam de input vooral vanuit het team , terwijl Ingrid en Marion ervoor zorgden dat er een “safe space” gecreëerd werd waarin iedereen zich open durfde te uiten. Met de nodige theorie erbij zorgde dit voor een prettige balans. Vooral de leuke dynamiek tussen Ingrid en Marion maakte de training tot een gezellige en vermakelijke middag!

  over nieuw
  Bono Siebelink

  Over/Nieuw

 • quote marks
  Ruimte voor “Olifanten-jacht”

  Wij hebben onder leiding van Ingrid en Marion een feedback-training met het team gedaan. Het was echt een training gericht op feedback “zonder regels”. Op een ongedwongen manier hebben we mogen proeven hoe we feedback zo effectief mogelijk kunnen inzetten. Daarnaast was er ook genoeg ruimte om binnen het team op “olifanten-jacht” te gaan.

  almere logo
  Ruud Stellingwerf

  Gemeente Almere

 • quote marks
  Persoonlijke en professionele bewustwording

  Erg interessante training over de (onbewuste) invulling van verschillende teamrollen binnen ons bedrijf mogen volgen. Binnen ons bedrijf hebben we hierdoor zowel meer persoonlijke als professionele bewustwording gekregen van hoe wij als team kunnen doorgroeien, en welke kansen nog open liggen. De rollen waren goed doordacht, en dusdanig geformuleerd dat de volledige groep zich goed in één of meerdere kon verplaatsen.

  pipple
  Lennart van Ham

  Pipple

 • quote marks
  Communicatie in stijl

  De afdeling HOST services van HEYDAY met oa. ambulant facilitair medewerkers en -receptionistes heeft meegedaan aan de speciaal voor HEYDAY ontwikkelde online training “Communicatie in Stijl” . In 4 sessies hebben Ingrid en Marion de medewerkers van meegenomen in de klantperceptie en communicatiestijlen en toepasbare tips & tricks aangereikt om op een gastvrije manier om te gaan met de Corona-maatregelen. Ingrid en Marion vulden elkaar goed aan, er was een ontspannen sfeer gedurende de sessies.

  heyday
  Iris Engelbertink

  Heyday Facilitymanagement

 • quote marks
  Ontmoeten met In de Hoofdrol!

  Wat een ontzettend leuke en waardevolle ontmoeting, juist omdat het ging elkaar oprecht te raken! Is wat mij betreft volledig gelukt en wij kijken uit naar verdere samenwerking.

  chiesi
  Egbert Brouwer

  Chiesi Nederland

 • quote marks
  Top feedback

  De Kracht van de Verschillen heeft voor ons team een feedback training gegeven. In het voortraject hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt en dit is perfect verwerkt in een leuke en leerzame dag! De combinatie tussen praktijk voorbeelden, actieve werkvormen, humor en nuttige informatie maken het geheel tot een leuke training. Top gedaan! Ik kan iedereen de trainingen aanbevelen.

  naamloos
  Erik Bosman

  Beumer Makelaars

 • quote marks
  Een feestje

  Het is een feestje om met Ingrid en Marion samen te werken. Ik had zelf een teamtraject gecreëerd, echter er miste iets, het was niet “af” en het was nog niet één geheel. Na drie dagen, schaven en polijsten staat er nu een programma wat staat als een huis en met een duidelijk doel. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar, dat Ingrid en Marion hun kennis, kunde en ervaring met mij gedeeld hebben.

  anne marie
  Anne-Marie Vissers

  Gastfreundlichkeit mit schwung

 • quote marks
  Leuk!

  Dynamisch, laagdrempelig, veilig & speels.

  3
  Een deelnemer

 • quote marks
  Een opsteker

  De training was een opsteker voor ons team. Veel gezien over elkaar ruimte geven maar ook durven nemen, respect en over elkaar dingen gunnen. Mooi om te zien!

  white black m letter design business identity for digital design company logo
  Een deelnemer

 • quote marks
  Leuk en leerzaam.

  Leuk en leerzaam. Goed om te begrijpen waar de manier van doen of reageren vandaan komt.

  4
  Een deelnemer

Nieuwsgierig?

Vul je gegevens in, stel je vraag of geef optioneel het onderwerp door. Wij proberen je binnen 24 uur terug te bellen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
kracht van de verschillen moise donkers 115