Winkel

Ons uitgangspunt is dat je het meeste leert door te doen. Leren is leuk! Door te ervaren leren mensen sneller en blijft het geleerde beter hangen. Bijkomend voordeel is dat het ook nog eens veel leuker is. Daarom ontwikkelen wij spellen en methodes die we zelf graag inzetten in onze trainingen. En wanneer een tool zo goed werkt dat wij hem keer op keer gebruiken delen we hem ook graag met jou dus vandaar deze winkel!

Klanten die je voorgingen

 • quote marks
  Moeiteloze feedback met In de Hoofdrol!

  Ik gebruik “In de Hoofdrol!” nu al een tijdje in trainingen. Het past perfect bij de door mij ontwikkelde T-Rhino Lego Challenge. Ik gebruik het als introductie en als evaluatiehulpmiddel. Mooi als een methode woorden geeft aan moeiteloze feedback.

  mereet
  Pascal van Dooren

  MeReet

 • quote marks
  Een prettige en laagdrempelige tool

  Sinds eind 2019 werk ik met de methodiek ‘De Kracht van de Verschillen’, een nieuwe en – vanwege haar sterke fundament in de archetypen van Jung – tegelijkertijd beproefde methodiek. De methodiek leent zich goed om teamleden inzicht te geven in hun eigen teamrol én in de rol van anderen in hun team. De logische opzet en het aansprekende artwork zorgen een prettige en laagdrempelige toepasbaarheid bij teamsessies en bij individuele loopbaanontwikkeling.

  logo+sk
  Cindy van Son

  Son & Klaar

 • quote marks
  Passie op de Vloer

  Ingrid en Marion hebben mij geholpen met het ontwikkelen van mijn Passie op de Vloer spel. Ik kwam bij hen met een idee en we zijn gaan brainstormen. De communicatie verliep heel prettig en duidelijk en ze zijn beiden erg creatief. Ik ben erg blij met het resultaat en had het zonder hun niet gekund.

  passion4guests
  Joske Kuut

  Passion4Guests